Știința Bacău - CVM Tomis, în DA1 de volei masculin

Campioana creează panică în orașul lui Bacovia

334
Echipa de volei masculin CVM Tomis Constanța va susține, sâmbătă, de la ora 11, la Bacău, meciul cu Știința, contând pentru etapa a 11-a, ultima a turului Diviziei A1, campionat - să recunoaștem - de valoare scăzută. Fără a avea probleme deosebite de lot, antrenorul formației de pe litoral, canadianul Stelio De Rocco, nu concepe alt rezultat decât victoria cu 3-0, mai ales că moldovenii au un singur succes în actualul sezon și sunt candidați la retrogradare.
Celelalte partide ale rundei: CS Torpi Târgu Mureș - Remat Zalău, Constam Buzău - Explorări Baia Mare, Steaua București - VCM LPS Piatra Neamț, Rapid București - Dinamo București, U Cluj - Unirea Dej.
v v v
Coborâte de pe podium, voleibalistele de la CSV 2004 Tomis vor disputa, sâmbătă, de la ora 11, la Sala Sporturilor din Constanța, duelul cu modesta CSM Lugoj, din etapa a 11-a a Diviziei A1. "Sirenele" pregătite de Costinel Stan, Alexander Boskovic și Constantin Alexe pornesc cu prima șansă și își doresc să ofere, la final de an, o bucurie puținilor suporteri care asistă la meciurile lor.
Celelalte partide ale rundei: Penicilina Iași - CSU Metal Galați, SCMU Craiova - CSM Sibiu, VC Unic LPS Piatra Neamț - Știința Bacău, Dinamo București - CSU Neumarkt Târgu Mureș.
Altfel, Constantin Chițigoi a fost numit, vineri, în funcția de antrenor principal al echipei de volei feminin Unic Piatra Neamț, tehnicianul semnând un contract valabil până la finalul acestui sezon, cu posibilitate de prelungire pe încă doi ani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9605 secunde