Dana Sofronie și Mihai Orzan, alături de copiii bolnavi de diabet

825
Fosta campioană olimpică la gimnastică Daniela Sofronie și fostul campion balcanic la atletism Mihai Orzan, în prezent consilieri în cadrul Direcției pentru Sport a Județului Constanța, participă, astăzi, la reuniunea de constituire a Asociației copiilor și tinerilor cu diabet din județul Constanța "Sweet Land", prima organizație de acest fel din Dobrogea.
Evenimentul, prilejuit de Ziua Mondială a Diabetului, are loc la Hotel Ibis, cu începere de la ora 12, iar Dana și Mihai vor transmite mesajul de solidaritate din partea sportivilor de mare performanță.
Și Asociația Jurnaliștilor de Sport din Constanța (AJSC) sare în sprijinul copiilor bolnavi de diabet. "Mâine (n.r. - astăzi), vom semna un parteneriat cu noua formațiune. Am purtat discuții cu directorul executiv al DSJ, Elena Frîncu, să găsim o cale prin care Direcția să le pună la dispoziție acestor copii, o dată pe săptămână, o locație unde să poată face sport. Tenis se poate juca la Complexul Idu din Mamaia, baschet la Sala Tomis, cred că toată lumea va fi alături de copiii afectați de diabet", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele AJSC, Cătălin Donose.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8735 secunde