Departamentul de gripă aviară de la Spitalul de Boli Infecțioase se va extinde

526
Modernizarea Spitalului Clinic de Boli Infecțioase continuă. Unitatea a solicitat Ministerului Sănătății încă 250.000 de lei pentru extinderea departamentului de gripă aviară. Inițial, ministerul a alocat pentru acest compartiment 180.000 de lei. "Între timp, pretențiile și nevoile spitalului au crescut, așa că am solicitat fonduri suplimentare pentru a extinde puțin aria", a explicat conf. univ. dr. Sorin Rugină, managerul spitalului.
De asemenea, unitatea medicală are nevoie de fonduri pentru punerea în funcțiune a liftului. "Este pe lista de investiții. Noi am solicitat 50.000 de euro Ministerului Sănătății, dar nu cred că vor fi bani la rectificarea bugetară", a declarat dr. Rugină. Medicul a precizat că unitatea medicală așteaptă sponsorizări pentru că, anul trecut, au existat mai multe persoane care și-au arătat disponibilitatea să contribuie cu bani.
În prezent, modernizarea centralei termice este în proces de finalizare. Rugină spune că mai este nevoie de iluminarea exterioară a spitalului și de asfaltarea curții, precum și dirijarea circulației în curtea spitalului, care a devenit loc de tranzit pentru șoferii grăbiți. "Foarte mulți constănțeni intră cu mașinile de pe bulevardul Ferdinand și ies pe celălalt bulevard, ca să scurteze drumul", a menționat Rugină.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7304 secunde