Valeriu Stoica:

"Cei care fac valuri în PD-L Constanța sunt membri ce nu au fost lăsați să facă politica PSD"

525
Coordonatorul PD-L Constanța, Valeriu Stoica, a afirmat ieri că "revolta" democrat-liberalilor din organizația PD-L Constanța este "o manipulare de presă", iar cei care "fac valuri" sunt membri cărora nu li s-a permis să facă politica PSD în această filială.
"Am citit prin ziare în ultimul timp tot felul de știri senzaționale și cum vara subiectele de presă sunt puține, nu mă miră că au fost luate de bune niște rumori locale care au fost stârnite de simpatizanții PSD. Ideea că la Constanța ar fi o mare revoltă a membrilor PD-L împotriva conducerii organizației este o manipulare de presă", a declarat, ieri, coordonatorul filialei PD-L Constanța, Valeriu Stoica.
Oficialul democrat-liberal a menționat că, în momentul de față, cei care "fac valuri" sunt, de fapt, membri care se situează în afara partidului pentru că nu au mai fost lăsați să facă politica PSD în PD-L. "Cei care vor să facă politica PSD se pot duce direct în PSD", a mai spus Valeriu Stoica.
Vicepreședintele democrat-liberalilor crede că situația echipei interimare care asigură conducerea filialei constănțene este una "ingrată" deoarece, în termen de câteva luni, ea trebuie să reconstruiască organizația și să fie eficientă în bătălia electorală. Cât privește eventualele răspunderi ale conducerii interimare în cazul unui scor slab la viitoarele alegeri, Stoica a declarat că responsabilitatea va fi aceeași ca a tuturor echipelor din PD-L. "Nici mai multă, nici mai puțină", a mai spus Stoica.
Președintele PD-L, Emil Boc, a susținut miercuri că nu a primit nicio petiție de protest din partea democrat-liberalilor din organizația Constanța și a precizat că BPN rămâne ferm în decizia de dizolvare a vechii conduceri și de consolidare a filialei, departe de influențele exercitate de PSD prin interpuși.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0456 secunde