Componența Consiliului Local Municipal: PSD - 19 mandate, PD-L - 5, PNL - 3

1611
Biroul Electoral Municipal a finalizat, ieri, centralizarea tuturor voturilor din municipiul Constanța și împărțirea mandatelor de consilieri locali în funcție de procentajele obținute. Astfel, PSD va fi reprezentat în noul Consiliu Local Municipal Constanța de 19 consilieri, PD-L va avea 5 reprezentanți, iar PNL doar 3.
De remarcat faptul că social-democrații controlează de o manieră absolută noul consiliu, reușind să aibă în plus, față de mandatul 2004-2008, patru consilieri locali. Liberalii, din șase aleși locali cât au avut, vor fi reprezentați doar de trei, în vreme ce PD-L și-a îmbunătățit scorul de acum patru ani cu doi consilieri. Așadar, în linii mari, situația nu se schimbă cu mult în noul consiliu local în comparație cu mandatul trecut. Singura noutate ar fi că peremiștii au rămas pe dinafară, la fel ca și celelalte partide, care nu au reușit să treacă pragul electoral de cinci procente.
Prezentăm în continuare numele viitorilor consilieri, în ordinea lor pe listele partidelor:

PSD – Primii trei de pe listă, Radu Mazăre, Gabi Stan, Nicolae Nemirschi se vor retrage, cel mai probabil, primul fiind ales primar, ceilalți doi urmând să ocupe în continuare funcțiile de viceprimar. În aceste condiții, lista de consilieri locali a PSD va arăta astfel, dacă nu cumva se vor retrage și alți candidați:
1. Nicolae Moga
2. Gabriel Pârvulescu
3. Ali Nurhan
4. Felix Stroe
5. Temur Ibram
6. George Papari
7. Antonella Marinescu
8. Decebal Făgădău
9. Mircea Dobre
10.Gheorghe Stoica
11. Răducu Popescu
12. Ionuț Pripiș
13. George Vișan
14. Ecaterina Prodan
15. Paula Cioceanu
16. Nicolae Bileca
17. Daniel Georgescu
18. Mihalache Mușat
19. Vasile Chirondojan

PD-L – Primii trei candidați de pe listă, Dorel Onaca, Ion Popescu și Mircea Iustian, au anunțat încă înainte de alegeri că oricare ar fi scorul electoral al partidului, ei nu vor rămâne în Consiliul Local. Acestea fiind spuse, democrat-liberalii ar putea intra în consiliul local cu următoarea echipă:
1. Narciz Amza
2. Mădălina Popa
3. Dănuț Moisoiu
4. Cătălin Filișan
5. Florin Gheorghe

PNL:
1. Victor Manea
2. Constantin Matei
3. Ovidiu Cupșa

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6595 secunde