Juniorii de la CS Cleopatra au terminat cu fruntea sus turneul din Anglia

Au primit cu adevărat botezul rugby-ului

797
În premieră, o echipă din România și-a înșirat adversarii ca pe mărgele, bătându-i pe englezi chiar la ei acasă.
CS Cleopatra a încheiat turneul efectuat peste Canalul Mânecii, bilanțul fiind de excepție: patru victorii din tot atâtea posibile.

După ce au avut liber duminică după-amiază, rugbiștii de la CS Cleopatra s-au întâlnit, ieri dimineață, la Mamaia, cu conduce-
rea clubului, fiind felicitați și premiați în cadrul unei festivități de la care nu au lipsit Florian Constantin, președintele Aso-ciației Județene de Rugby, Nicolae Peride, președintele de onoare al clubului, sau profesorul Mihai Naca, antrenor sub co-manda căruia Farul a câștigat șase titluri de campioană.
"Vreau să vă mulțumesc și să vă felicit pentru rezultatele din Anglia. Să rămâneți acolo sus și să aduceți pe litoral titlul la juniori U19. V-ați pregătit, v-ați încărcat bateriile, ne așteaptă meciuri grele și vreau să le abordăm pe toate numai la victorie. Să nu vă fie frică de nimeni, nici măcar de Steaua. Vreau să ne vindem scump pielea, să jucăm cu dăruire și efort împins la maximum", a declarat președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan.
Antrenorul principal Cristian Brănescu a spus că marele câștig al stagiului britanic îl reprezintă starea de spirit care s-a înfiripat în tabăra constănțeană. "Băieții au demonstrat că alcătuiesc o adevărată echipă, s-au mobilizat exemplar, iar rezultatele au venit de la sine. Acum, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, să ne vedem de treabă, să muncim la fel de serios, pentru că avem de îndeplinit două obiective extrem de importante - câștigarea titlului la juniori U19 și promovarea echipei de seniori în Divizia Națională", a explicat Brănescu, tehnicianul trecându-l apoi în fruntea listei cu jucătorii remarcați pe Alexandru Ciucă.

Marea mulțumire, la final de sezon
La rândul lor, sportivii au ținut să-i mulțumească președintelui Chirondojan pentru șansa care li s-a oferit, de a juca în patria rugby-ului.
"Pentru noi, a fost o experiență extrem de utilă, am luat contact cu rugby-ul de cel mai înalt nivel. Ne-am pregătit bine și vrem ca marea mulțumire să vină la finalul sezonului, când trebuie să ieșim campioni", a declarat căpitanul de echipă Cristian Munteanu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.242 secunde