Contract de colaborare între CS Cleopatra Mamaia și Asociația Sportivă a Liceului "Lucian Blaga"

Parteneriat pentru rugby

829

Articole de la același autor

"Uzina de talente" de la CS Cleopatra și-a mai deschis o "secție". Conducerea clubului din Mamaia a încheiat un contract de asociere cu Asociația Sportivă a Liceului "Lucian Blaga", obiectivul principal fiind atragerea a cât mai mulți copii către rugby.

"Suntem permanent deschiși pentru orice variantă de colaborare, în ideea dezvoltării și susținerii sportului cu balonul oval constănțean. Dorim să creștem numărul partenerilor, iar Liceul «Lucian Blaga» a deschis lista. De la această instituție de învățământ am selecționat, până în prezent, 150 de copii, un mare merit având profesorul Gheorghe Filip. Acești elevi sunt inițiați în tainele rugby-ului de către cei trei instructori sportivi ai clubului nostru, componenți ai echipei de seniori: Bogdan Petreanu, Florin Purice și Constantin Iacobuță", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan.
Copiii se antrenează la baza sportivă din complexul "Badea Cârțan", sub comanda celor trei instructori și a directorului sportiv Cristian Rădulescu. Clubul din Mamaia și-a propus să formeze loturi de jucători la categoriile juniori III și IV, care să participe la campionatul județean și să asigure schimbul de mâine al echipei de seniori, aceste din urmă două echipe urmând a fi pregătite de Adrian Tinca.
În premieră, s-a organizat și o acțiune de selecție în rândul fetelor, 20 de eleve constănțene manifestându-și dorința de a face rugby. "Vom continua trialele în liceele constănțene, în căutare de talente nu doar pentru rugby, ci și pentru șah, oină, atletism și tenis de masă", a precizat președintele Chirondojan.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.6407 secunde