Rețeta zilei

Vin pentru Crăciun

348
Ingrediente: o sticlă de rachiu sau gin, 2 sticle de vin roșu, 75 g stafide, 100 g zahăr, 6 cuișoare, un baton de scorțișoară, bucăți mici de coajă de lămâie.
Preparare: Turnați într-o cratiță jumătate din cantitatea de rachiu sau gin, împreună cu vinul roșu, apoi adăugați stafidele și zahărul. Legați mirodeniile și coaja de lămâie într-un săculeț de pânză fină și băgați-l în cratiță. Acoperiți, lăsați să dea în clocot foarte încet și fierbeți la foc mic 30 de minute. Adăugați ginul sau rachiul care a rămas și luați de pe foc. Scoateți săculețul cu mirodenii chiar în momentul servirii. Serviți în pahare înalte. Se obțin aproximativ 2,4 litri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5935 secunde